🤩 Milí Big Boyáci, zas a znovu Vám musíme poděkovat, za takový nával objednávek! 💜 Moc si toho vážíme! 
Prosíme o trpělivost s vyřizováním objednávek. Děkujeme 🙏🏼

RECEPT: Podzimní jablečný crumble s proteinem

RECEPT: Podzimní jablečný crumble s proteinem
Popis produktu

Jablečný crumble je oblíbený dezert nejen protože je výborný, ale i je to skvělé řešení jako rychlé občerstvení pro návštěvu. Hotový ho máte ani ne za půl hodiny a chutnat bude snad každému. Ve spolupráci s @bezcukrarna pro vás máme tenhle skvělý recept s proteinem.

INGREDIENCE

Jablečná vrstva:

  • 7 menších jablek (nebo 4 velká jablka)
  • 2 malé hrušky
  • 1 lžička skořice
  • 20 g vanilkového proteinu
  • 1 lžička kokosového oleje
  • 1 lžička másla (nebo ghí)

Ořechová vrstva:

  • 50 g špaldových vloček
  • 20 g slunečnicových semínek
  • 50 g pekanových ořechů
  • 20 g vanilkového proteinu 
  • 2 lžíce arašídového krému od BIG BOY Butter
  • 1 lžička medu
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžička ghí (nebo máslo)

POSTUP RECEPTU:

  1. Jablka a hrušky nakrájíme na malé kostičky a opražíme je asi 5 minut na kokosovém oleji a másle. Do směsi přidáme skořici a protein a pečlivě vše promícháme. Poté směs dáme do formy a připravíme ořechovou vrstvu.
  2. Ořechy nasekáme na menší kousky a spolu s dalšími suchými ingrediencemi je pečlivě promícháme. V mističce vedle smícháme burákové máslo, med, ghí a kokosový olej. Aby byly tyto ingredience tekutější, dám je do menší misky, tuto menší misku vložím do větší a do větší naleju horkou vodu. Vše pak lépe promícháte. Tekutou směs promícháme se suchýma ingrediencemi a navrstvíme na jablka.
  3. Crumble pečeme na 150 stupňů cca 10-15 minut. Hlídejte, aby se ořechy nepřipálily.
  4. Pokud jste v režimu, podávejte s vyšlehaným tvarohem, pokud ne, doporučujeme třeba s domácí vanilkovou zmrzlinou.



Vytvořeno06.10.2020
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše