Kuřecí maso nakrájej na kostičky a dej do mísy. Přidej 2 najemno nasekané stroužky česneku a zázvor, nahrubo nasekaný koriandr, ½ lžíce třtinového cukru, lžíci rybí omáčky, lžíci sójové omáčky, 3 lžíce krému BB na asijský způsob, sůl, pepř a vše důkladně promíchej a nech odležet 30 minut.
Na arašídovou omáčku vlož do kastrolu arašídové máslo, lžíci třtinového cukru, 2 lžíce sójové omáčky, lžíci rybí omáčky, prolisovaný stroužek česneku, chilli a kokosové mléko a vše pomalu přiveď za stálého míchání k varu, poté ihned odstav z ohně.
Naložené maso napichuj na jednotlivé špejle a griluj nebo opékej ze všech stran dozlatova, podávej s arašídovou omáčkou a posypané nasekaným koriandrem, kešu ořechy / arašídy, chilli papričkou a limetou, jako příloha se hodí opečený pita chleba.