Mangový salát s grilovanými krevetami

Mangový salát se špízem z krevet s ořechovým krémem.
Popis produktu

Vyzkoušej kouzlo asijské kuchyně v osvěžujícím mangovém salátku s krevetkami. Parádní způsob jak skloubit exotické ovoce s mořskými prody a příčky v podobě pikamntího ořechového másla. Na tuty si tenhle salát oblíbíš stejně jako my!

INGREDIENCE

  • 1 mango
  • 1 mrkev
  • 1 salátová okurka
  • hrst mungo klíčků
  • hrst čerstvé máty
  • hrst čerstvého koriandru
  • 300 g krevet
  • 2 stroužky česneku
  • zázvor
  • 1 chilli paprička
  • 40 ml rybí omáčky
  • 60 ml horké vody
  • sůl
  • pepř
  • 1 limeta
  • 30 g třtinového cukru
  • 150 g nesolených kešu ořechů / arašídů
  • 4 lžíce BIG BOY krému Chilli and Honey
  • hrst BIG BOY lyofilizovaného manga

POSTUP RECEPTU

  1. Oloupané mango, mrkev a okurku nakrájej na tenké nudličky a dej do mísy. Přidej mungo klíčky, nahrubo nasekanou mátu a koriandr.
  2. Krevety marinuj v marinádě z prolisovaného česneku, zázvoru a půlky chilli papričky, přidej sůl, pepř, rybí omáčku a BB krém Chilli & Honey, vše důkladně promíchej a nech odležet 30 minut.
  3. Připravený mangový salát zalij zálivkou, kterou připrav z horké vody, rybí omáčky, šťávy z limety, třtinového cukru, najemno nasekaného stroužku česneku, půlky chilli papričky a BB krému Chilli & Honey, vše lehce svař a nech vychladnout.
  4. Krevety napichuj na jednotlivé špejle a krátce griluj nebo restuj po dobu 3 minut ze všech stran.
  5. Na salát naservíruj grilované krevety, posyp nahrubo sekanými kešu ořechy / arašídy a nahrubo nasekaným lyofilizovaným mangem.

VYZKOUŠEJ TAKY

Kuře s arašídovým máslem "Peanut butter chucken"

Těstoviny s tofu v krémové omáčce

 

 

Vytvořeno29.04.2022
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše