RECEPT: Peanut Butter Jelly Cups

RECEPT: Peanut Butter Jelly Cups
Popis produktu

Kdo by tuhle americkou pochoutku neznal a nemiloval! Hořká čokoláda, uvnitř jemné arašídové "máslo". S Dominikou z blogu bezcukrarna.com jsme si pro vás připravili recept na jejich zdravější a upřímně ještě chutnější verzi! A navíc v tomhle ročním období poslouží i jako vánoční cukroví! 

Ingredience (na 15 košíčků)

Na dozdobení:

Nejprve si ve vodní lázni rozpustíme asi 2/3 hořké čokolády s 1/2 lžičky kokosového oleje. Poté dáme cca 1/2 lžičky rozpuštěné čokolády do každého košíčku tak, aby byla čokoláda po celém spodku košíčku. Čokoládu necháme ztuhnout.

Jakmile je čokoláda ztuhlá, dáme na ni do každého košíčku necelou lžičku burákového "másla". Košíčky dáme ztuhnout do ledničky na cca 30 minut. Poté doprostřed každého košíčku dáme trochu marmelády a tu přelijeme burákovým "máslem". Košíčky dáme alespoň na 30 minut do mrazáku.

Ve vodní lázni rozpustíme zbytek čokolády s 1/2 lžičky kokosového oleje a přelijeme burákové "máslo" ještě jednou vrstvou čokolády a posypeme kousky mrazem sušených malin. Košíčky dáme do mrazáku, ve kterém je i skladujeme.

Vytvořeno06.10.2020
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše

Vážení zákazníci,
máme pro Vás novinku! Pokud objednáváte na Slovensko, do Německa nebo Rakouska, prosíme vyberte zemi dodání níže*.
*Váš výběr se automaticky uloží.

Příjemné nakupování! 💜