Milovníci malin pozor! Na scénu přichází vláčný cheesecake plný sladkých malin a neodolatelného ořechového krému. Ať už pořádáte oslavu, nebo si jen chcete udělat radost, tento cheesecake určitě zaboduje.
Vyzkoušejte náš nový recept na malinový cheesecake a dejte nám vědět jak, chutnal.
Co budete potřebovat?
Korpus:
250 g máslových sušenek
60 g másla
Náplň:
500 g tvarohu
250 g ricotty
60 g třtinového moučkového cukru
60 g lyofilizovaných malin
80 g ořechový krém malinový cheesecake
50 g ztužovače
Na ozdobení:
10 g lyofilizovaných malin
lístky máty
Postup:
Máslové sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem.
Dortovou formu vysteleme pečícím papírem, na dno natlačíme sušenkový korpus a pečeme při 175 ºC 10 minut.
Ve velké míse smícháme tvaroh, ricottu, třtinový cukr, ztužovač, lyo maliny a ořechový krém.
Vychladlý korpus potřeme krémem a dáme alespoň na 2 hodiny do lednice. Nejlépe cheesecake necháme ztuhnout přes noc.
Po ztuhnutí ozdobíme lyo malinami a mátou.
Dobrou chuť.
Vážení zákazníci,
máme pro Vás novinku! Pokud objednáváte na Slovensko, do Německa nebo Rakouska, prosíme vyberte zemi dodání níže*.
*Váš výběr se automaticky uloží.
Příjemné nakupování! 💜